Röviden rólam

Fehér Péter vagyok.

Több, mint tíz éve nyitottam meg vállalkozásomat és autómentőként tevékenykedem. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nap mint nap azzal foglalkozhatom amit szeretek. Szenvedélyesen dolgozom azon, hogy az úton lévő vagy épp indulásra kész járművezetők segítségére legyek akkor is ha a járgány nem indul, lerobbant vagy balesetet szenvedett.

Az autómentő szakma mély elkötelezettséget igényel a biztonság és megbízhatóság terén. Minden helyzetet komolyan kell venni, hiszen az elsődleges cél, hogy segítsünk az embereknek a nehéz pillanatokban. Legyen szó egy egyszerű, de bosszantó mechanikai hibáról vagy egy bonyolultabb helyzetről, mindig arra törekszem, hogy villámgyorsan és hatékonyan reagáljak.

Ez a munka sokkal többet jelent nekem, mint csak egy foglalkozás. A lehetőség, hogy hozzájárulhatok az emberek biztonságához és a közlekedés zavartalan folyamatához minden egyes esetben örömmel tölt el.

Tapasztalataim és a folyamatos tanulás során szerzett ismeretek és praktikák segítenek abban, hogy a legjobb megoldásokat kínáljam ügyfeleimnek. A legújabb technológiákat és legjobb gyakorlatokat alkalmazom bevetéseim során, így érem el a legjobb eredményeket.

Az év minden napján 24 órán keresztül állok profi munkatársaimmal a rendelkezésükre az ország teljes területén.