AUTÓMENTÉS ORFŰ

Bárkinek, bármikor szüksége lehet autómentésre, vagy járműfuvarozásra. Amennyiben Önnek autómentésre Őrfűn lenne szüksége, akkor a legjobb helyen jár, hiszen SOS autómentési szolgáltatásaink az Ön rendelkezésére állnak a nap bármely szakában.

+36 70 946 1112

+36 70 660 4868

SOS Autómentő szolgáltatásai Baranya megyében

Baranya megye és annak megyeszékhelye sem lehet mentes a bajbajutott járművektől. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag Önnek is ilyen jellegű segítségre lenne szüksége, akkor bátran fordulhat hozzánk, hiszen megbízható, széles szolgáltatási kínálattal állunk rendelkezésére.

Többek között igénybe veheti:

Megbízható autómentés Orfűn

Az SOS Autómentőnél nem csak a gyors mentésre számíthat, hanem arra is hogy mindezt megbízhatóan, minden tapasztalatunkat bevetve tesszük. Ehhez természetesen megfelelő eszközök is szükségesek, ami maradéktalanul rendelkezésünkre áll az Ön elégedettsége érdekében. Mindehhez nem kell mást tennie, minthogy felkeres minket az alábbi elérhetőségek egyikén.

Gyors autómentés Orfűn

Orfűn lenne szüksége villámgyors autómentésre? Akkor kiváló választás lehet az SOS Autómentő, hiszen Orfűn és Baranya megye teljes területén is a lehető leggyorsabban segítségére sietünk. Ez Orfű szűkebb utcáiban kiemelten fontos lehet, hiszen egy rossz helyen elakadt jármű, akár komoly fennakadásokat is eredményezhet.

Elérhetőségek

Telefon: +36 70 946 1112 vagy +36 70 660 4868

Email: sosautomentespecs@gmail.com

Autószállítás Orfűn

Az autómentés mellett számíthat autószállítási szolgáltatásunkra is. Legyen szó egy nagy becsben tartott veteránautóról, vagy egy értékes szalonautóról az odafigyelő, óvatos szállítás nálunk biztosított. Amennyiben Ön is biztonságos keretek között szeretné szállítani gépjárművét, akkor keressen minket bizalommal!

Autómentés menete Orfűn

Amennyiben bajba jutott a legelső és legjobb dolog, amit tehet, hogy felkeres minket a megadott elérhetőségek egyikén.

Telefonon történő megkeresés esetén felvesszük:

  • személyi adatait,
  • a gépjármű adatait, jellemzőit,
  • a kialakult helyzet leírását,
  • a lehető legpontosabb helyszínt, ahol a mentésre szükség van.

Ezt követően Önnek már nem kell mást tennie, mint hogy megvárja, amíg a helyszínre megérkezik autómentőnk és megkezdi a konkrét mentést, vagy szállításra előkészítést.

A mentés végeztével Ön rendelkezhet arról, hogy az esetlegesen elszállítandó sérült, tovább haladásra képtelen járművet hová szállítsuk és kollégánk elszállítja járművét és Önt is a megadott helyszínre.